KMX CARE
Vi arbetar för att stödja barn med rörelsehinder till ett aktivare liv i lek och rörelse.


Vad är KMX Care?

KMX Care är en helt nystartad verksamhet som stödjer rörelsenedsatta barn med resurser för att lättare kunna leva ett aktivt liv i lek och rörelse. Som en del av KMX Karts Sweden, som säljer häftiga och säkra liggcyklar, vill vi ge en rabatt på vår bästsäljande barnmodell till behövande barn runt om i Sverige. KMX Care drivs endast i syfte att kunna hjälpa så många barn som möjligt, tack vare mottagna donationer. Med giltigt läkarintyg kan cykelmodellen KMX K-3 köpas till ett reducerat pris på 1500kr, vilket är hela 62% rabatt! Rörelsenedsättning ska inte hindra barn från att ha roligt och klara av spännande utmaningar. Men vi behöver DIN hjälp. Stöd KMX Care genom att donera valfritt belopp till vår organisation så vi tillsammans kan hjälpa dessa barn en bra bit på vägen till ett mer aktivt liv i lek och rörelse.


Hur går det till?

KMX K3 kostar 2950kr inklusive frakt att köpa in. Varje gång vi uppnår 1450kr i donationer, kommer en KMX gå till barn som är medlemmar i organisationer med bidrag av Kronprinsessparets stiftelse. KMX tar inte ut någon vinst från KMX Care, utan verksamheten bedrivs bara i ideellt syfte.

Stöd KMX Care

Varje krona gör skillnad. Stöd KMX Care genom att donera valfritt belopp så att vi tillsamans kan hjälpa rörelsenedsatta barn till ett mer aktivt liv i lek och rörelse.

sociala medier

Följ oss på sociala medier för att hjälpa oss sprida KMX Care till alla Sveriges hörn.
Men också för att ta del av nyheter och händelser.